Fine pupper sexy undertøy på nett

fine pupper sexy undertøy på nett

.

Fine pupper sexy undertøy på nett

Fine pupper sexy undertøy på nett Er størrelsene helt annerledes på koppene der borte? Og jeg er veldig fornøyd med at de er så runde og faste, tenk om de blir helt ødelagte og hengete av en operasjon? Det er det samme som å ha høyt liv og lange bein. Logg inn Ny bruker? Virker som de innbiller seg at folk skal være A4, og det er det jo ikke akkurat mange promillene av oss som er. Mye pent undertøy å få tak i den størrelsen. Hvor finner dama de klær som passer over puppene uten å bli for stort ellers?

Fine pupper sexy undertøy på nett

Pupper i A og AA henger ikke. Ellers skal du ikke undervurdere kraften i hengende pupp. Det er ikke uten grunn jeg ber kvinne slutte å spørre andre kvinner om hva som bra pupp. Kvinner har nemlig ikke peiling! Slenger bare inn en liten håndfull lenker nå, - for å gi noen tips. Jeg vet jo ikke om lenkene er den stilen du så for deg, men de viser i det minste litt av utvalget.

Blås i at disse ofte selges i forbindelse med bryllup. Det er blondemengden og elegansen som gjør at de ofte plukkes inn og selges under det flagget også. De er absolutt like gode både før og etter eventuelle aktivteter av de slaget. Synes det er rimelig bra jeg.

Hvis ikke A kan henge Hengende pupp er ukult! Har du i det hele tatt sett ei naken dame? Mange svar her Synes lenkene dine ble litt for mye fokus på bryster, Lille-Pus.

Men skal sjekke nettsiden mer! Jeg forestiller meg kanskje noe mer blonder som ikke løfter eller former, og som gir et litt mer uskyldig look kanskje.

Kanskje sånne trekantbh-er som rekker ned til underbuksen? Skulle gjerne sendt bilder av hva jeg mener, men er på skolen, så vil ikke at noen skal se. Er ikke sikker på størrelsen min. Bruker A, men jeg fyller absolutt ikke cupen, så derfor jeg slang inn AA. Kanskje jeg burde prøve 70B eller noe? Og nei, de henger ikke. Jeg tror faktisk de er så små at det er fysisk umulig. Jeg spurte fordi det er så mange kvinner som bruker feil størrelse, gjerne alt for vidt bånd rundt, og for liten i skålen.

Kan ikke du ta deg en tur innom Change, Lalina eller Triumph for å få målt deg? Det kan være du får deg en overraskelse! I hverdagen legger jeg merke til så mange med feil størrelse på BH-ene sine at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, så det er godt å kunne "misjonere" litt her inne.

Dessverre er det fullt mulig med hengepupper uansett størrelse, men det høres ikke ut som det er tilfelle for deg! Det blir så mye lettere å hjelpe å lete litt da. Stil og smak er litt ulik i de forskjellige aldersgruppene. Finner ikke nøyaktig hva jeg hadde forestilt meg, men noe lignende denne bare litt kortere.

Eller denne bh-en, med denne "underdelen". Eller så likte jeg denne. Men føler at ingen ting av det her går under betegnelsen "sexy undertøy". Kunne jo alltids spørre kjæresten min, men tror ikke han har så mye mer peiling enn meg, og jeg vil overraske ham. Eller burde jeg fokusere på ben og mage? Er fornøyd med de delene av meg selv. Burde jeg heller gå for noe sånt som dette, strømpeholdere heter det vel? Fokuser på akkurat det du vil, om du føler deg vel, så synes det gjerne, også!

Kan undertøy fra Hanky Panky være noe? Og lenke til hjemmesiden deres, Nasty Gal. Wow, akkurat hva jeg leter etter! Takk for nettsider, jenter. Jeg synes nå undertøy blir mye mer sexy med små bryster, med store blir det lett veldig tacky. Mange som liker små. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Klær, sko og mote. Home Mote og velvære Klær, sko og mote Sexy undertøy for små pupper » Mote og velvære » Klær, sko og mote. Sign in to follow this    Followers 0. Har prøvd noen øvelser for puppene Men husk at de har et annet system enn andre bh'er. Jeg bruker F i Chantelle bh-produsentene har funnet ut at de skal lage hvert sitt system Hvor gammel er du?

Det betyr imidlertid ikke at store bryster er ett "krav" for d fleste menn. Om du foretar en operasjon av komsmetiske grunner, gjør du d på feil grunnlag.

Håper dette hjelper litt er på ingen måte noen ekspert , og lykke til ;. Tusen takk, redcell jeg er smuffi med nytt nick. Det var et skikkelig fint innlegg. Jeg har funnet ut at jeg er enig. Nå prøver jeg bare å finne en måte å takle ekle, halvgamle menn som smatter etter meg og blunker til meg. Jeg synes det er forferdelig ekkelt. Og sånne blikk som går sakte opp og ned og mønstrer meg fra topp til tå med et lite glis.

Jeg fikser det ikke. Men det er en dårlig grunn til å legge seg under kniven. Jeg må bare jobbe med å overse dem. Inntil videre satser jeg på å svømme og trene opp ryggen og skuldrene sånn at jeg har minst mulig risiko for å bli plaget av brystene mine. Jeg har ikke lyst til å operere. Jeg er glad i dem. Og jeg er veldig fornøyd med at de er så runde og faste, tenk om de blir helt ødelagte og hengete av en operasjon? Også vil jeg gjerne kunne amme barna mine.

Jeg skal se det an. Men jeg skal i hvert fall ikke gjøre noe av kosmetiske årsaker lenger. Ja det hadde jeg gjort Tenk når du er 50 da!!!! Da har du ikke store fine men lange stygge pupper hehe. Til jenter med store bryster: De fører opp til J-cup!

Etter at jeg oppdaget denne butikken, har jeg for første gang fått lekkert undertøy som passer skikkelig og gir nødvendig støtte er H-cup selv. Prisene er forholdsvis høye, og man må betale toll for varene, men bh-ene er ekstremt lekre og veldig, veldig gode. Bravissimo har dessuten yter dessuten veldig god service, og det er ikke noe problem å bytte varer dersom noe ikke passer. Min undertøyskuff har blitt totalt forvandlet, til min og min kjærestes store glede.

Aldri mer kjedelig undertøy! Gutter, kan jeg få et helt ærlig svar? Jeg bruker D-kopp i bh, 38 i bukser. Kjæresten min er veldig, veldig fornøyd, så jeg bør vel egentlig bare slå meg til ro med det. Men jeg lurer på om det er for stort? Det er veldig runde og faste, så jeg er egentlig ikke misfornøyd, men jeg bare lurer på om det er sånn grense ved c-kopp. Jeg er bare født sånn, jeg har anlegg for store pupper.

Burde jeg forminske dem av kosmetiske årsaker? Jeg har a-cup og er barbert,. Vær fornøyd, og ikke gjør noe med dem. Det er ingen grense ved C, hverken ene eller andre veien. Det er helt greit. Men du kan jo bare ta et lite tankeeksperiment. Hvis du har pupper som er så store at du ikke ser annet når du ser ned, hvordan tror du man ser ut med noe som helst annet enn ettersittende klær?

Jeg har da heller ikke sagt at det er et stort problem? Jeg sa bare at jeg ville vite andres, helt objektive mening. Oki, Hollywood sier at det er fint med enorme pupper, men de sier også at det er fint å være radmager. Jeg var radmager da jeg hadde anoreksi, og det var ikke akkurat mange komplimenter å få da, nei Men, som sagt, det er ikke noe stort problem. Jeg bare ville ikke redusere dem fordi jeg innbilte meg at gutter synes det var stygt, med mindre det faktisk var sånn.

Men nok om det. Alle har sin egen smak. Men jeg vil nok tro at de aller fleste menn vil finne en kropp som din helt faaaantastisk. Og radmagre jenter synes iallefall IKKE jeg er fine!!

Du har all grunn til å være fornøyd. Igjen, takk for veldig fine, oppmuntrende svar. Bravissimo virka veldig bra. I følge dem har jeg altfor stor bh rundt ryggen, og så for små kopper. Jeg har bestilt en bh fra dem. Jeg er veldig spent Jeg fant også ut det samme som deg; at bh'en var for stor rundt ryggen, og for liten i koppen.

Med riktig størrelse er ryggplager etc så godt som borte. Fint at du prøver Bravissimo; jeg prøver å spre det glade budskap til så mange som mulig. Til andre jenter med store bryster vil jeg bare si: Jenter er flotte uansett bryststørrelse; husk det er ikke størrelsen det kommer an på, men hvordan man bærer dem!

Det tenker jeg også. Har jobbet masse med holdningen min. Nå burde bh'n komme snart Dersom du ikke har noen fysiske plager med å ha store bryster,så skulle det ikke være nødvendig å forminske dem..

Men jeg tror mine kan regnes som tunge. Jeg har mye problemer med rygg og skuldre, men det kommer av andre ting, enten alene eller i tillegg.

Har generelt problemer med de fleste muskler, sener og ledd. Jeg får vente spent på bh fra bravissimo. Lily25 skrev at hun ble kvitt alle ryggsmerter og alt da hun kjøpte bh derfra. Må innrømme at jeg ikke liker tanken på at noen skal skjære i de kjære puppene mine. Også er jeg redd for at kjæresten min ikke kommer til å like dem. Han er så glad i dem nå, og uansett hvor vellykket operasjonen er, så vil de jo ikke se like ut.

Og tenk om jeg mister følelsen i brystvortene! Det ville vært forferdelig. Tror jeg gjør som innlegget ditt sier. TR 33 er også veldig fin, og i tillegg er den på salg nå sjekk sale items , men merk at denne er litt mindre i størrelsen, så det lønner seg å gå opp en koppstr.